Betalen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Betalen is mogelijk via iDEAL, via creditcard of via een overboeking.

Retourneren

14 dagen bedenktijd (afkoelingsperiode)

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten, volgt u onze retourprocedure zoals hieronder vermeld. Thee kan niet geretourneerd worden.

Retourprocedure

Bij aankoop van het product heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende een afkoelingsperiode van 14 dagen, zie hieronder de retourvoorwaarden. Meld uw retour per email aan info@barn16.nl, voorzien van de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Artikelomschrijving
  • Naam en adres
  • Betreft beschadiging of afkoelingsperiode

Instructies voor retourneren:

  • Maak een kopie van het afleverformulier en stuur het mee in de verpakking
  • Verzending in originele verpakking
  • Pakket brengen naar het postkantoor

De kosten voor terugzenden zijn voor eigen rekening. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per email aan u bevestigd. Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen controleren wij het product aan de hand van de retourvoorwaarden en storten wij binnen 30 dagen na ontvangst het bedrag terug op de rekening waarop de bestelling werd gedaan.

Retourvoorwaarden

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

U dient het product goed en degelijk verpakt inclusief kopie van de aankoopfactuur terug te sturen.U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Let op: Stuur het product het liefst met het originele verpakkingsmateriaal terug (zoals ontvangen) om schade aan de productverpakking te voorkomen. In de afkoelingsperiode van 14 dagen kunt u alleen het artikel op 'zicht' controleren. Dit wil zeggen dat u het kunt controleren met hetgeen wat u op de site hebt gezien. U kunt het product dus niet gebruiken! Is het product door u gebruikt of beschadigd, dan is retourneren niet mogelijk.

Thee kan niet geretourneerd worden.