Over Barn16

In het voorjaar van 2014 is de webwinkel www.barn16.nl live gegaan. Wij maken van theedrinken een theebeleving. Wij, Charlotte van der Mijn en Ilse Beemsterboer houden van thee en het servies om thee uit te drinken, vanuit deze passie zijn wij ons bedrijf begonnen.

Alleen: een uurtje voor jezelf, even een kopje thee erbij. Geen kokend water in een glas en even slingeren met een theezakje, maar er een moment van maken. Theepot in je eigen stijl gebruiken, mooi theekopje of fijne beker erbij, heerlijke thee gebruiken en weten hoe je daar de optimale smaak uit haalt.

Met familie of vrienden: Mooie spullen gebruiken in je eigen stijl. Maak er een beleving van door de tafel te bedekken met een mooi kleed of groot dienblad, zet je favoriete theepot erop, mooie theekopjes of die fijne bekers, etagère met koekjes, sfeerlichtjes erbij. Niet te ingewikkeld, geen high tea, maar wel super lekkere thee en leuke spullen die een sfeer oproepen van gezelligheid thuis.

Wat bieden wij nog meer:

Theeproeverijen! Wij verzorgen een Theeproeverij met mooie serviezen, accessoires en iets lekkers. Met leuke actiekortingen op het aanschaffen van servies of decoraties.Cadeaus: Mooie, leuke of eigenzinnige pakketten voor jezelf of voor een ander.Inpakservice: Verras iemand met een mooi ingepakt cadeau.

Nieuwsbrief: Iedere maand recepten, weetjes over thee, tips voor een optimale theebeleving, acties, kortingsbonnen en heel veel meer.